Povestea Technomed Group

Infiintati in 2005, laboratorul nostru se specializeaza in biologie moleculara si investeste in dezvoltarea capacitatii de secventiere genetica, folosind echipamente de ultima generatie. Reputatia construita in timp ne da acces la echipamente si reactivi in conditii de pret/calitate care nu pot fi atinse de alte laboratoare independente din vestul tarii. Aceasta ne permite sa oferim pacientilor nostri un nivel de calitate tehnica superioara de care suntem foarte mandrii.

Am ales sa nu oferim teste covid cu plata direct publicului in perioada acuta de pandemie, ceea ce ne-a permis sa deservim nevoile populatiei in alte feluri. Estimam ca in acea perioada de urgenta, am reusit sa salvam vietile a cel putin 10,000 de oameni care astazi nu ar fi cu familiile lor daca nu ar fi beneficiat de ajutorul nostru in colaborare cu DSP si SAJ in judetele Arad si Hunedoara. In afara acestor cazuri extreme, am redus timpul de eliberare a rezultatelor de la 7 zile la 5-11 ore pentru mai mult de 33,000 de cazuri deservite.

Preconizam ca in 2022 vom deschide aceste servicii si publicului, in special in regim gratuit prin programe de monitorizare, dar si contra plata pentru nevoi legate de calatorii in strainatate.

Laboratorul nostru este autorizat de Directia de Sanatate Publica pentru preluarea si testarea COVID19 prin metoda Real Time PCR si este singurul laborator independent din Judetul Arad care a fost inclus din 2020 in lista unitatiilor de specialitate care implementeaza programul national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare conform O.M.S. 1837/2020.

Lista laboratoare acreditate de Ministerul Sanatatii: http://www.ms.ro/centre-testare/

Technomed Group este acreditat RENAR SR EN ISO 15189:2013. : 

https://www.renar.ro/index.php/oec/get_oec_details/43612 

Analiza Lunii

In fiecare luna, Technomed ofera o analiza gratuita in scopul constientizarii importantei sanatatii si a rolului important pe care il joaca analizele medicale preventive, in special pentru persoanele peste 40 ani.

Cand urmariti linkul de mai jos, discountul se va aplica automat dupa ce treceti prin toti pasii de finalizare a comenzii, chiar inainte de a face plata online.

Vreau Analiza Lunii

Oferta RT-PCR 2:1

In perioada gripei si racelilor de toamna, Technomed Group ofera pace sufleteasca cuplurilor si familiilor ce vor sa protejeze pe cei dragi de pericolul unei infectii cu SARS-COV-2. Pentru fiecare test RT-PCR Covid cumparat de la noi, primiti unul gratuit pt cineva drag.

Cand urmariti linkul de mai jos, discountul se va aplica automat dupa ce treceti prin toti pasii de finalizare a comenzii, chiar inainte de a face plata online.

Accept Oferta RT-PCR 2:1
Imagine artistica pentru promovarea analizelor medicale de preventie

Pachet Analize Preventie

Pachetul de analize medicale pentru preventie se acorda anual persoanelor peste 40 de ani care nu sunt inscrise cu afectiuni cronice la medicii de familie. Pe biletul de trimitere trebuie sa fie specificat codul PREV 5

Programare Gratuita

Gestionare Boli Cronice

Technomed Group te ajuta sa iti gestionezi conditiile cronice daca esti in evidenta medicului de familie pentru una din cele sapte afectiuni eligibile pentru pachete de analize decontate integral de CAS.

Detalii prin telefon

Pachet de baza decontat integral CAS

Aici puteti afla daca laboratorul are plafon disponibil si va puteti programa in avans. De asemenea, veti gasi detalii despre lista de analize incluse in pachetul de baza decontat cu casa.

Descopera disponibilitatea