Intrebari Frecvente | Teste Covid | Technomed Group

Centrul de testare Covid

Teste Covid

Intrebari Frecvente

Structura ADN in culorile rosii ale Technomed Group ca sa sugereze focus pe Biologie moleculara s

SE POT FACE TESTE SI IN WEEKEND?

Testam si in weekend, la laboratorul central pana la ora 16:00 si la punctele recoltare drive-through / walk-in va asteptam pana la 20:00.

IN CAT TIMP PRIMESC REZULTATUL?

Pentru testul antigen rezultatul va fi disponibil in aproximativ 30 de minute iar pentru testul PCR rezultatul va fi disponibil in 6-12 ore.

CAT DUREAZA TESTAREA

Mai putin de 5 minute.

CUM PRIMESC REZULTATUL?

Rezultatul se va primii si pe SMS si pe adresa de email furnizata inante de testare. Daca platit online va recomandam sa va completati cu atentie datele din contul de utilizator.

CU CAT TIMP INAINTE DE CALATORIE MA TESTEZ?

Pentru a fi sigur ca vei avea certificatul verde atunci cand va fi cerut de autoritati, este de preferat sa te testezi cu o zi inainte de momentul calatoriei pentru testul PCR si cu 6 ore inainte pentru testul Antigen

CUM OBTIN CERTIFICATUL VERDE?

Pacientul va primi rezultatul testului Antigen sau PCR de la adresa analize@technomedgroup.com pe adresa de e-mail furnizata inainte de testare, dupa care trebuie sa isi genereze de unul singur certificatul verde accesand https://vaccinare-covid.gov.ro/certificat-verde-electronic/ unde isi va completa datele personale pentru a putea fi identificat in platforma oficiala. Atentie mare: timpul standard de procesare a certificatului este de 6 ore dupa eliberarea rezultatului.

COPIII AU NEVOIE DE PCR PENTRU CALATORIE?

Regulile se schimba frecvent si depinde foarte mult de tara de destinatie. Este important sa accesezi site-ul Ministerului de Externe pentru cele mai actualizate  informatii:

https://www.mae.ro/travel-conditions#810

TESTATI SI IN LOCATIE?

Testam la domiciliu sau la birou, doar in caz de programare pentru testare a grupuri de cel putin cinci persoane.

Aveti nevoie de teste covid?

Puteti sa va programati si sa platiti online. Alternativ puteti sa ne sunati sau sa veniti direct la unul din punctele noastre de recoltare.