Cum sa Beneficiezi de Analize Medicale Gratuite

Ai dreptul la analize medicale diferite in mai multe categorii

Technomed Group ofera analize gratuite in multiple categorii: pentru a ajuta pacienti dezavantajati, a promova platforma de programari online sau legate de pachetul baza decontate cu casa si a programelor nationale de preventie si monitorizare a bolilor cronice. Cititi detalii mai jos.

Analiza Lunii

In fiecare luna, Technomed ofera o analiza gratuita in scopul constientizarii importantei sanatatii si a rolului important pe care il joaca analizele medicale preventive, in special pentru persoanele peste 40 ani.

Cand urmariti linkul de mai jos, discountul se va aplica automat dupa ce treceti prin toti pasii de finalizare a comenzii, chiar inainte de a face plata online.

Vreau Analiza Lunii

Oferta RT-PCR 2:1

In perioada gripei si racelilor de toamna, Technomed Group ofera pace sufleteasca cuplurilor si familiilor ce vor sa protejeze pe cei dragi de pericolul unei infectii cu SARS-COV-2. Pentru fiecare test RT-PCR Covid cumparat de la noi, primiti unul gratuit pt cineva drag.

Cand urmariti linkul de mai jos, discountul se va aplica automat dupa ce treceti prin toti pasii de finalizare a comenzii, chiar inainte de a face plata online.

Accept Oferta RT-PCR 2:1
Imagine artistica pentru promovarea analizelor medicale de preventie

Pachet Analize Preventie

Pachetul de analize medicale pentru preventie se acorda anual persoanelor peste 40 de ani care nu sunt inscrise cu afectiuni cronice la medicii de familie. Pe biletul de trimitere trebuie sa fie specificat codul PREV 5

Programare Gratuita

Gestionare Boli Cronice

Technomed Group te ajuta sa iti gestionezi conditiile cronice daca esti in evidenta medicului de familie pentru una din cele sapte afectiuni eligibile pentru pachete de analize decontate integral de CAS.

Detalii prin telefon

Pachet de baza decontat integral CAS

Aici puteti afla daca laboratorul are plafon disponibil si va puteti programa in avans. De asemenea, veti gasi detalii despre lista de analize incluse in pachetul de baza decontat cu casa.

Descopera disponibilitatea